mcskop_1905 YENİ ÜYE
| Konu: SAGOCULAR!!! Cuma Eyl. 15, 2006 2:18 pm | |
| Sagopa Kajmer 98 çıkışlı, rapin babası, (bide sevgilisi kolera var,aramızda bir engel neyse...), şarkıları çok güzel sesi de öyle, biraz ağzı bozuktur ama katlanıyoruz o kadarına da, Sagonun işi yeraltı'dır, pek meşhur değildi ama Ceza'yla yaptığı Neyim Var Ki şarkısıyla tanındı sonra KralTV'de klipleri çıkmış, ordan da tanınmış derken şimdiki albümüde çıkan Baytar şarkısıyla etraf Sagocu kaynıyo. Bağımlılık yapıyo, biraz iç karartıyo. Zamane rapstarı Ceza var duymuşunuzdur, onla kavgalıydı sonra barış eli uzattı, Ceza zaten dünden razı çünkü Sago artık Ceza'dan çok tutuluyo Eğer sitesindeki forumlara girerseniz Cezaya yalaka diyenler, adını kullanmayanlar, nefret edenler.... Neyse... Samsunlu Sago. Asıl adı Yunus Özyavuz. Kolera onun sevgilisiydi, evlenmişler(Ben tatildeydim haberim olmadı yoksa müsade etmezdim)1 Ağustos'ta evlenmişler. Ben Sagoyu görünce hayal kırıklığına uğramıştım Ama ses ve şarkı telafi ediyo. Maalesef sigara içiyo. Tam bir beste fabrikası. Şimdilik bu kadar...(Biliyorum kısa oldu ) | |
|
xxsakixx SÜPER MOD
| Konu: Geri: SAGOCULAR!!! Cuma Eyl. 15, 2006 3:08 pm | |
| tamamen katılıyorum arkadaşa çok haklı dinlemek ve denemek isteyenlere sagopa dan istanbul , bebeğim öldü , vasiyeti şarkılarını öneririm | |
|
nickimidegistirdim YENİ ÜYE
| |
xxsakixx SÜPER MOD
| Konu: ... Cuma Eyl. 15, 2006 4:16 pm | |
| | |
|
nickimidegistirdim YENİ ÜYE
| Konu: Geri: SAGOCULAR!!! Cuma Eyl. 15, 2006 4:18 pm | |
| | |
|
xxsakixx SÜPER MOD
| Konu: ... Cuma Eyl. 15, 2006 4:22 pm | |
| | |
|
mcskop_1905 YENİ ÜYE
| Konu: Geri: SAGOCULAR!!! Cuma Eyl. 15, 2006 4:52 pm | |
| Sagopayı bende geç buldum ama bulunca kıymetini bildim. Şarkılarında anlam var ve hiç de basit değil, ne abartılacak kadar ne de küçümsenecek kadar basit değil!!! | |
|
özsem YENİ ÜYE
| Konu: Geri: SAGOCULAR!!! Çarş. Eyl. 20, 2006 9:06 am | |
| arkadaşlar ben hiç dinlemedim bana önerirmisiniz acaba nasıl şarkıları var bide sagopa kajmer ne demek | |
|
mcskop_1905 YENİ ÜYE
| Konu: Geri: SAGOCULAR!!! Çarş. Eyl. 20, 2006 9:36 am | |
| www.sagopakajmerrap.orgBu siteden istediklerinize(mp3 hariç) ulaşabilirsiniz. Sagopa Kajmer piramitlerdeki gizemle ilgili bazı manalar taşıyo, şarkıları bence çok güzel, şimdiki çoğu şarkıda bahsedilen ve son derece abartılan bazı duygulardan çok daha gerçeklere değiniyo, daha etkileyici ve işe yarar. Bazen efkarlandırıyo, bazen mantıklı düşünmesini sağlıyo. Zaten "Vasiyet" şarkısının klibi herşeyi anlatmaya yeter. Ben ilk o şarkıyı buldum, o şarkı sayesinde tanıştım Sagoyla. Tavsiye de ederim... | |
|